Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara de Tenis
Tabara copii 2018 |  O zi in tabara  |  Inscrieri tabara  |  Testimoniale |  Va place ideea? |  Contact
FAQ


Tabara de Tenis Aboneaza-te la noutatile
Tabara de tenisTabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis


Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Glosar termeni

Atragerea de talente = Actioneaza in planul resurselor umane si vizeaza atragerea catre companie a celor mai experimentati oameni din diferite domenii de activitate. Este evident ca succesul afacerii este facilitat daca se depaste regula 20/80. Conform acesteia, 20 % sunt perfomanti si eficienti intr-un business, 80 % nu performeaza. Scopul atragerii de talente este de a disproportiona aceasta regula in sensul de a creste procentul de 20 %. Pentru aceasta multe companii urmaresc sa incheie angajamente cat mai profitabile pentru ei si angajati.

Cariera =

In literatura de specialitate sunt cunoscute diferite definitii, formulari pentru acest termen. In sens larg, “cariera” semnifica cresterea in ierarhia profesionala sau sociala.

Intelesuri ale conceptului de cariera:

  • avansare - ascensiunea intr-o organizatie sau in ierarhia profesionala
  • profesie - anumite ocupatii constituie o cariera, in timp ce alte ocupatii sunt gandite ca posturi
  • succesiune de posturi de-a lungul vietii - cariera reprezinta istoria unor posturi individuale.
  • serie de roluri de-a lungul vietii legate de experienta - se concentreaza asupra istoriei unei experiente de munca care poate cuprinde propriile conceptii, aspiratii, succese, insuccese.
  • percepere individuala a succesiunii de atitudini si comportamente, asociata cu experientele si activitatile de munca de-a lungul vietii personale
cadru dinamic in care o persoana isi percepe viata in intregul ei

Cariera in resurse umane = Sunt oameni de prestigiu care si-au construit o cariera in resurse umane lucrand cu daruire si devotament pentru un domeniu atat de sensibil . Din pacate, tinerii nu beneficiaza de o scoala care sa ii pregateasca pentru aceasta profesie. Totusi, sunt mai indicate mediile umaniste de instruire in cazul tinerilor. Cariera de resurse umane incepe cu pasul 1 – pozitia de junior al domeniului (in care inveti ABC –ul meseriei). Numai daruirea si perseverenta te vor duce catre ceilalti pasi (de la specialist la generalist, apoi la manager de resurse umane).

Coach =

Coach-ul este este persoana care ajuta un individ sa-si descopere potentialul prin facilitarea dezvoltarii personalitatii, cresterea standardului de performanta si a capacitatii de schimbare a modelelor de comportament si gandire. Este:

  • un mentor pentru succes, care are incredere in potentialul tau si care, prin pregatirea si experienta sa, te ajuta sa-ti definesti si sa-ti asumi obiective relevante in viata;
  • un manager care te sprijina in stabilirea etapelor intermediare si care se asigura ca actiunile tale sunt in consonanta cu obiectivele propuse;
  • un antrenor personal, care iti ofera permanent feedback (reactii, semnale) si sprijin pentru a-ti creste performantele;
  • un consilier personal discret si competent, caruia ii poti impartasi, cu incredere, lucrurile care te framanta si problemele cu care te confrunti pe drumul catre obiectivele propuse.


Coaching = Coaching – este un proces structurat , o relatie intre un profesionist si o persoana sau o echipa. Cuprinde elemente precum evaluare, examinare valori, motivatie, stabilire de obiective. Intr-un proces de coaching sunt folosite tehnici si instrumente de schimbare atat profesionala cat si personala.

pagina 1 din 7

    «   
1
 
 »    
 

Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara de vara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala.

Charles Elliot , fostul presedinte al Universitatii Harvard


Tabara de Tenis

Puteti sa ne contactati la:

Telefon: 0746 25 25 05
0746 25 25 10
Mail: da@tabaradetenis.ro

Tabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis
Programare site Web Activ | Optimizare SEO


Asigurat rca ieftin