Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara de Tenis
Tabara copii 2018 |  O zi in tabara  |  Inscrieri tabara  |  Testimoniale |  Va place ideea? |  Contact
FAQ


Tabara de Tenis Aboneaza-te la noutatile
Tabara de tenisTabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis


Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Echipa de manegement a taberei are o experienta de 51 de grupuri de copii in tabara

Pretul taberei pentru copiii de cetatenie romana beneficiaza de o subventie in valoare de 600 RON. Pentru copiii de alta nationalitate sau pentru persoane juridice, pretul afisat se majoreaza cu 600 RON)

Pretul programului (subventie inclusa) este 1278 RON si  reflecta calitatea programelor, experienta instructorilor si a echipei de management a taberei.

Intrebari frecvente:

Ce are special tabara voastra?

 • instructori zambitori, ce sunt traineri si formatori autorizati. Despre calitatea acestora David Spiru (participant in tabara) a spus: "Instrucorii de aici nu sunt mai buni decat cei din tabara din Anglia, sunt geniali!"
 • Echipa de manegement a tabarei are o experienta de 67 de grupuri de copii in tabara, gestionand, fara incidente, programe ce au insumat 760.320 ore/copil/instructor - (la 5 februarie  2016).
 • Programul este la al cincilea an de activitate, iar in primul an instructori americani au sustinut dezvoltarea profesionala a echipei si definitivarea programelor si procedurilor de lucru in tabara
 • Locatia superba se afla intr-un coplex sportiv pe malul lacului Snagov inconjurat de o padure de tei.
 • Copiii se bucura de prezenta si prietenia sportivilor profesionisti din diverse loturi olimpice si nationale de la diverse discipline - functie de perioada, pot intalni loturile de caiac, scrima, polo, etc.
 • Circulatia rutiera in zona taberei este mult diminuata, dat fiind departarea de drumuri nationale sau localitati aglomerate.
 • Calitatea si temperatura aerului creaza o senzatie confortabila foarte diferita de canicula oraselor.
 • Programele sunt construite si derulate cu mare atentie pentru a produce o experienta placuta si constructiva copiilor. Credem cu tarie in spusele de mai jos si ni le asumam ca obiectiv: "Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara de vara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala." Charles Elliot , Presedinte al Universitatii Harvard USA.

Pentru inscrierea in tabere 2018 apasati  AICI sau 0746.25.25.05 

Alte tabere fac excursii. Voi de ce nu faceti?

 • Pentru ca noi avem ceva mult mai special de facut cu copiii. Calatoriile si vizitele credem ca sunt demersuri foarte valoroase ce pot fi facute in familie sau in tabere ce nu au posibilitatile taberei noastre

Ce inseamna subventie?

 • Inseamna in primul rand darnicia partenerilor nostri ce sustin programele taberei si le fac posibile. Acestea acopera partial valoarea stagiilor de pregatire a instructorilor si a programelor de cercetare ce duc continuu la programe mai bune si adaptate nevoilor participantilor si evolutiei societatii in care acestia traiesc.
 • Preluarea partiala a investitiei in echipamente si metode de lucru
 • Preluarea partiala a costurilor ce le implica auditarea locatiilor din punct de vedere al securitatii participantilor la tabara

De ce subventia nu se aplica si copiilor de alta nationalitate sau persoanelor juridice?

 • Aceasta este alegerea partenerilor ce sustin dezvoltarea taberei, iar noi nu o putem contesta si nici discuta.

Pentru inscrierea in tabere 2018 apasati  AICI sau 0746.25.25.05 

Nu am acesti bani, dar am un copil special si imi doresc tare mult sa-mi trimit copilul in tabara voastra. Exista posibiliatea unei burse macar partiale?

 • Toti copii sunt speciali, iar noi stim asta foarte bine. In fiecare an oferim un numar de burse totale sau partiale pentru copiii ale caror talente, capacitati sau realizari sunt speciale, iar posibilitatile parinitlor sunt insuficiente. Daca va aflati intr-o astfel de situatie trimiteti la da@tabarasport.ro un text in care prezentati performantele copilului (in orice domeniu) si considerentele financiare ce va impiedica sa faceti plata intergrala. 

Aveti o alta intrebare referitor la pret? Trimiteti un mesaj la da@tabarasport.ro. Toate mesajele ce sunt insotite de numele si contactele expeditorului vor primi raspuns in maxim 72 de ore lucratoare. Consultati in avans raspunsurile deja afisate mai sus. Va multumim! 

Va place aceasta tabara? Va rugam sa o recomandati prietenilor si rudelor Dvs. Va multumim!

Inscrieri Tabara
 

Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara de vara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala.

Charles Elliot , fostul presedinte al Universitatii Harvard


Tabara de Tenis

Puteti sa ne contactati la:

Telefon: 0746 25 25 05
0746 25 25 10
Mail: da@tabaradetenis.ro

Tabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis
Programare site Web Activ | Optimizare SEO


Asigurat rca ieftin