Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara de Tenis

FAQ

InscriereVa felicitam pentru decizia de a sustine dezvoltarea personala a copiilor Dvs prin intermediul taberelor noastre.

Fara TV si fara jocuri la computer, vom alerga toata ziulica de la un joc la altul, ne vom hrani sanatos si vom trai o mare aventura pe care ne-o vom aminti toata viata.

Va asteptam cu drag!

Participant

Nume si prenume
*
Varsta
*
CNP
*
Adresa de domiciliu
*
Oras/Judet
*
Scoala unde studiaza
*
Telefon acasa
*
Adresa de mail participant
*Alegeti din lista de mai jos taberele care se potrivesc copilului dumneavoastra:

1-6 iulie 2018 (copii 6-9 ani) - serie completa
11-16 iulie 2018 (serie completa)
21-26 iulie 2018 (copii 10-13 ani)
26-31 iulie 2018 (copii 10-13 ani)
6-11 august 2018 (adolescenti 14-17 ani) - Tema seminar "Invatare rapida"
11-16 august 2018 (adolescenti 14-17 ani) - Tema seminar "Obiceiuri pozitive versus obiceiuri negative"
16-21 august 2018 (copii sub 12 ani)
21-26 august 2018 (copii 12 ani plus)

* (In seriile pentru adolescenti sunt acceptati participanti care au implinit varsta de 18 ani cu conditia sa fi participat la cel putin un program de tabara anterior.)


Cursuri de dezvoltare personala dedicate copiilor si adolescentilor Da Nu

Date despre parinti sau tutori (numai pentru participantii minori)

Mama (nume si prenume)
Telefon mobil
Adresa de e-mail

Tata (nume si prenume)
Telefon mobil
Adresa de e-mail

Cum ati aflat despre tabara?
*
Introdu codul din imagine:

*Fostii participanti pot accesa orice serie de tabara (indiferent de varsta) cu cceptul staff-ului taberei

Tabara va fi o experienta a carei amintire va dura toata viata.

Tabara Vesela de Sport - ZBU  - 1278 RON / participant (pret subventionat pentru copiii de cetatenie romana. Pentru copiii de alta nationalitate sau pentru persoane juridice, pretul se majoreaza cu 600 RON)   si include:

 • 10-14 ore/zi de jocuri in aer liber (la umbra), activitati sportive si recreativ - educative sub indrumarea instructorilor*;
 • cazare 2 - 5 copii in camera;
 • masa: pensiune completa - 5 mese pe zi (3 mese principale si 2 gustari pe zi);
 • fructe si apa plata
 • acces organizat la facilitatile de agrement ale taberei de sport;
 • materiale si consumabile pentru activitatile sportive si de agrement (rachete, mingi, materiale pentru dezvoltarea creativitatii, etc);
 • durata taberei:6 zile / 5 nopti

Locatia taberelor este Snagov - Izvorani, iar seriile de tabara sunt formate din una sau mai multe grupe de 8 copii (maxim 40 de participanti).

Pretul nu include:

 • transportul la si de la locatia taberei. La cerere putem facilita transportul.
 • activitatile specificate ca optionale

* functie de conditiile meteo, disponibilitatea copiilor, cauze externe sau neprevazute, programul zilnic al taberei poate suferi modificari.

---

Rezervarea locului in tabara devine valida dupa plata avansului de 678 RON din valoarea taberei, iar accesul in tabara este conditionat de plata diferentei la intrarea copilului in tabara. Plata se va face prin virament bancar sau depunere numerar in contul SC Skill Team Consulting SRL, RO42 RZBR 0000 0600 1174 5658 deschis la Raiffeisen Bank, CUI 18315273, Registrul Comertului: J40/1056/2006

Atentie! La plata SPECIFICATI  va rog: <  NUMELE participantului>  

In cazul anularii rezervarii din orice motiv, sumele incasate nu se restituie.

 

In cazul in care copilul este retras din tabara in timpul desfasurarii acesteia din orice motiv, plata taberei trebuie facuta integral, iar participantul nu este indreptatit sa primeasca nici o despagubire financiara sau de alta natura.

 • Pentru validarea locului este necesara completarea si transmiterea formularului  «Informatii Medicale» iar «Avizul Epidemiologic»  «Adeverinta medicala pentru activitati sportive» eliberate de catre medic si «Acordul de participare la program» semnat de catre parinte/tutore si participant sunt obligatorii la intrarea in tabara.
 • Nu sunt permise in bagaj obiecte sau substante care pot rani (chiar daca acestea au o alta destinatie). Din experienta va romandam Continutul bagajului
 • Nu sunt permise in bagaj laptop-uri, telefoane, tablete, aparatura electronica, bijuterii scumpe, etc. Personalul taberei nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau instrainarea obiectelor de uz personal ale participantilor.
 • In cazul in care copilul dvs. din neatentie sau din reavointa produce daune in interiorul locatiei taberei, echipamentelor din tabara sau tertelor persoane, parintii sau tutorele legal vor trebui sa plateasca costurile aferente.
 • In cazul in care, dupa inceperea taberei copilul dvs. nu respecta regulile de conduita, fumeaza, consuma alcool, sau droguri, fura, absenteaza sau refuza sa participe la activitati fara un motiv intemeiat, manifesta acte de violenta (verbala sau fizica) sau rasism, organizatorii sunt indreptatiti sa solicite retragerea copilului din tabara in cel mai scurt timp, fara nicio despagubire financiara. Echipa de organizatori va asigura ca vor face toate eforturile ca toti copiii sa beneficieze de un regim uniform si echidistant.
 • Daca copilul participant la tabara, stiti ca poate prezenta stari emotionale ce nu au legatura cu programele taberei (dor de parinti, neadaptare la programul de tabara ales de parinte, trimiterea in tabara impotriva vointei copilului, etc.), pentru a crea premisele unei tabere reusite pentru copil dar si pentru parinte va recomandam achizitionarea pachetului suplimentar "Prima Tabara"
 • Pentru a ajuta copiii sa se conecteze la programul si activitatile taberei si sa se bucure de atmosfera creata, telefoanele mobile nu vor fi acceptate in tabara. Puteti comunica cu copilul la telefoanele instructorilor si puteti primi informatii de la instructori dupa un program prestabilit.

Conform Legii nr.677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 sunt de acord ca SC Skill Team Consulting SRL sa prelucreze datele inscrise in acest formular.


Sunt de acord ca imagini luate in timpul derularii activitatilor din tabara sa fie utilizate de organizator in scopuri de promovare.
Da Nu

Prin apasarea butonului TRIMITE intelegem ca datele furnizate sunt corecte si ca sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai sus.
   

   
 Programare site Web Activ | Optimizare SEO


Asigurat rca ieftin