Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara de Tenis
Tabara copii 2018 |  O zi in tabara  |  Inscrieri tabara  |  Testimoniale |  Va place ideea? |  Contact
FAQ


Tabara de Tenis Aboneaza-te la noutatile
Tabara de tenisTabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis


Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara Vesela de Sport - Intrebari Frecvente (FAQ)

Vedeti mai jos raspunsuri la intrebari frecvente. Pentru orice alta intrebare legata de tabere si programe de dezvoltare personala pentru copii sunati la  secretariatul taberei - 0746.25.25.050746.25.25.05 Inscrierea in tabara AICI

 

"De ce se numeste tabara de tenis?"

Sub acest nume a inceput acum 5 ani programul nostru. Acum tenisul este doar una din multele activitati ale taberei. Baschet, volei, badhminton, frisbee, caiac, stan up paddle, ture cu bicileta in padure, cursuri de dezvoltare personala si ras pe saturate, ne-au determinat sa-i spunem  acum "Tabara Vesela de Sport"

"Ce fac copiii in tabara dvs?"

Ce promitem in programul contractat cu parintii. Vedeti filmul unei tabere mai jos:

1. Cum procedati cu un copil care s-a inscris pentru programul de initiere in tenis si constatati ca nu are deloc aptitudini pentru acest sport?

Noi nu consideram ca exista copii care sa fie lipsiti total de aptitudini pentru tenis. Sunt multe povesti din tenis care vorbesc despre campioni carora in momentul initierii, anumiti oameni le-au spus ca nu au sansa pentru performanta iar ei au reusit. Ambitia proprie si incurajarea celor din jur i-au ajutat sa se dezvolte si sa castige. Nu toti copiii care sunt initiati in tenis vor deveni campioni. Tenisul insa, le va deveni “prieten” pe viata, iar dezvoltarea fizica, psiho-emotionala si cariera profesionala le vor fi influentate pozitiv.


2. Cum procedati daca copilul inscris in tabara nu stie deloc sa inoate?

Programul pentru copii cuprinde cursuri de initiere in inot sau crestere a nivelului de cunoastere a inotului. Cat timp se afla la piscina copiii se afla sub supraveghere permanenta si sunt dotati cu aripioare si planse de inot.

3. Copii mei stiu sa inoate. Ar putea in tabara sa se perfectioneze si sa invete sa inoate corect?

Da, copiii dvs. pot fi incadrati intr-o grupa care sa fie special dedicata imbunatatirii cunostintelor de inot si, cu antrenamente si echipamente specifice, isi pot perfectiona stilurile de inot.

Pentru orice alta intrebare legata de tabere si programe de dezvoltare personala pentru copii sunati la  secretariatul taberei - 0746.25.25.050746.25.25.05 Inscrierea in tabara AICI

4. Copilul meu nu stie sa mearga pe bicicleta. Ii este teama fara roti ajutataoare. Credeti ca se va descurca?

Vedeti filmul de mai jos:

 

4. Copilul meu face si acum tenis, insa programul lui si al meu au devenit foarte incarcate si la multe antrenamente nu reusim sa mai ajungem. Programele dvs. de weekened sunt destul de serioase ca sa inlocuiasca cele doua antrenamente saptamanale ale copilului meu?

Tennis Weekend Camp sunt mini tabere construite la cererea parintilor care au aceeasi dificultate legata de program ca si dvs. In functie de varsta copilului si nivelul de cunoastere a tenisului va fi incadrat intr-o grupa la care antrenamentele vor avea intensitatea necesara. Oricum, in timpul unui weekend, cel putin nivelul celor doua antrenamente pe care le faceti acum va fi realizat si, credem noi, chiar depasit.

6. Copiii mei nu au mai jucat tenis niciodata. Ii pot inscrie si eu in tabara de tenis?


Bineinteles. In cadrul taberei vor fi grupe si pentru initiere.
La sfarsitul seriei de tabara:

  • Copiii vor cunoaste regulile jocului de tenis;
  • Copiii vor cunoaste modul de executare al loviturii de dreapta (Forehand), rever (Backhand) si servicul de jos (sau normal functie de abilitatile participantului si varsta);
  • Copiii vor cunoaste modul de asezare in diversele contexte ale jocului;
  • Copiii cu abilitati fizice mai bune sau experiente sportive anterioare vor putea sa joace meciuri de tenis ca incepatori;
  • Copiii vor avea cu siguranta o alta viziune asupra tenisului si vor pleca din tabara cu o multime de amintiri placute si cu prieteni noi.

5. Copilul meu are 7 ai si nu va mai veni cu niciun prieten. Daca se va simti marginalizat de catre ceilalti copii mai mari? Cum va fi cazat daca in grup nu mai este niciun copil de varsta lui?


De obicei la tabara, copiii ajung fara sa se cunoasca intre ei, dar pleaca cu multe prietenii legate. Termenul “marginalizat” nu exista in taberele noastre pentru ca activitatile sunt proiectate astfel incat sa implice toti copiii. Pe baza informatiilor pe care le colectam din formularele solicitate, incercam sa-i cunoastem cat mai bine pe copii inca dinainte de a ne intalni in tabara, si facem tot posibilul sa cazam in aceeasi camera copii intre care exista anumite compatibilitati. Foarte important este insa modul in care copilul stie sa-si gestioneze unele activitati pe care trebuie sa le faca singur (sa manance singur, sa se spele, sa-si sorteze imbracamintea, sa se imbrace, sa se pregateasca de somn, etc). Instructorii vor fi aproape de copii si ii vor sustine cat se poate de mult.

Pentru orice alta intrebare legata de tabere si programe de dezvoltare personala pentru copii sunati la  secretariatul taberei - 0746.25.25.050746.25.25.05 Inscrierea in tabara AICI

6. Eu stiu sa lovesc foarte bine mingea. Pot invata cum sa castig?
Poti sa fii castigator daca ai o buna strategie de joc. Intre a sti sa lovesti bine mingea si a sti cum sa castigi meciul este o mare diferenta. Iti putem arata cum sa faci o buna selectie a loviturilor si sa te pozitionezi fata de minge astfel incat sa-ti surprinzi adversarul si sa-l invingi.

7. Ce se intampla daca ploua?
Daca ploua pe perioada taberelor de vara, mare parte dintre activitatile proiectate se pot desfasura si indoor. Antrenamentele de tenis se vor muta in sala cu podea sintetica.

Este adevarat ca in acest caz nu putem face plaja si nu ne mai putem balaci, dar compensam cu alte activitati interesante pana se indreapta vremea.
Daca plua sau ninge pe perioada taberelor din vacanta de toamna, iarna, sau primavara, nu suntem deloc afectati. Locatiile pentru astfel de programe sunt special alese pentru a permite activitatea in spatii incalzite.


8. Eu joc tenis foarte bine. Ce as mai putea invata?
Sa joci tenis si mai bine, sa-ti faci noi prieteni si in plus te vei si distra.

Pentru orice alta intrebare legata de tabere si programe de dezvoltare personala pentru copii sunati la  secretariatul taberei - 0746.25.25.050746.25.25.05 Inscrierea in tabara AICI

9. Ca si parinte imi doresc foarte mult ca fiul meu de 8 ani sa invete sa joace tenis si tabara dumneavoastra ar fi o oportunitate. Este insa un copil destul de sensibil care nu a mai fost plecat de acasa fara parinti. Credeti ca ar fi probleme?
Pentru copii totdeauna va fi o prima data cand va trebui sa-i lasati singuri. Activitatile si atmosfera taberei sunt proiectate astfel incat copiii sa se simta confortabil, in siguranta, dar mai ales intre prieteni. Pentru copii tabara va fi o buna ocazie sa invete sa se descurce fara familie si sa-si descopere propriile puteri pentru a dobandi un anumit grad de independenta.

10. De ce organizati tabare la Amara Ialomita?

Amara este doar una dintre locatiile taberei noastre. O folosim pe timpul verii pentru Tabara de Tenis pentru ca:

  • Este o zona cu nivel redus de precipitatii. In vara anului 2010 in timpul celor 6 sesiuni de Tabara de Tenis a plouat mai putin de 4 ore. Niciunul dintre antrenamente sau programele principale nu au necesitat amanare.
  • Avem racoarea unei paduri, a unui lac, un hotel de 3 stele echipat cu toate cele necesare unei astfel de activitati, spatii propice pentru diverse jocuri, inclusiv piscina pentru copii si plaja de nisip. In plus, copiii vor fi transportati cu microbuze dotate cu aer conditionat la baza sportiva Tenis Con aflata la doar 7 km de hotel.
  • Avem antrenori performanti. Copilul care este in prezent numarul 2 national la grupa de varsta sub 12 ani este crescut si antrenat pe baza sportiva unde vom face tenis.
  • Este o locatie la care din Bucuresti se poate ajunge in aproximativ o ora si jumatate, beneficiem de spatii largi pentru activitati si de putina aglomeratie in timpul verii.

11. Daca un parinte doreste sa ramana o zi sau doua la locatia unde este organizata tabara este posibil?
Daca ne anuntati din timp si in functie de disponibilitatea hotelurilor din zona puteti face acest lucru. Veti intelege insa ca prezenta dvs. va deturna atentia copilului si acestuia ii va fi mai greu sa se integreze in grup si in programul activitatilor.

Daca insa va doriti sa fiti impreuna cu copiii si chiar sa fiti initiati sau sa va dezvoltati jocul de tenis, puteti sa va inscrieti la un programul de weekend “Jucam tenis in familie” in care va sunt puse la dispozitie capacitati de cazare , transportul la si de la baza de tenis si activitati specifice acestui gen de program.

Pentru orice alta intrebare legata de tabere si programe de dezvoltare personala pentru copii sunati la  secretariatul taberei - 0746.25.25.050746.25.25.05 Inscrierea in tabara AICI

12. Coplilul meu are diabet insulino-dependent. Este un copil bun, are multa energie si este necajit cand colgii lui pleaca in tabere iar el nu. Dumneavoastra aveti programe la care el sa poata participa?

Incepand cu vacanta de vara 2011, in programul Taberei de Tenis se vor regasi serii in care copiii participanti au diverse diagnostice certe de boli cronice. Va fi macar o grupa de copii diagnosticati cu diabet. Pentru ca acest program va fi derulat in parteneriat cu o clinica medicala, copiii vor fi in continuu monitorizati de cadre de specialitate, in timp ce programele de sport, educatie si animatie ale taberei vor avea desfasurare normala dar vor fi adaptate precautiilor impuse de diagnostic.

13. Copilul meu are 6 ani. Credeti ca se va descurca?

In tabarele de tenis pentru copii folosim pentru initierea in tenis metode de antrenament de tip play & stay si echipamente specifice de minitenis promovate de FRT prin programul tenis 10.

Pentru orice alta intrebare legata de tabere si programe de dezvoltare personala pentru copii sunati la  secretariatul taberei - 0746.25.25.050746.25.25.05 Inscrierea in tabara AICI

Inscrieri Tabara
 

Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara de vara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala.

Charles Elliot , fostul presedinte al Universitatii Harvard


Tabara de Tenis

Puteti sa ne contactati la:

Telefon: 0746 25 25 05
0746 25 25 10
Mail: da@tabaradetenis.ro

Tabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis
Programare site Web Activ | Intranet

Parteneri: catering bucuresti

Asigurat rca ieftin