Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara de Tenis
Tabara copii 2018 |  O zi in tabara  |  Inscrieri tabara  |  Testimoniale |  Va place ideea? |  Contact
FAQ


Tabara de Tenis Aboneaza-te la noutatile
Tabara de tenisTabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis


Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Ce spun copiii participanti la taberele noastre:

“In aceasta tabara mi-a placut foarte mult. M-am distrat mai bine ca niciodata. Am mai mers si in alte tabere insa nicaieri nu mi-a placut la fel de mult. Mi-am facut prieteni si am vazut pentru prima oara ce inseamna distractie intr-o tabara. Aici mi-am facut prieteni noi. A fost foarte frumos si sper sa revin anul urmator”
( Leoveanu Maria Alexandra, 12 ani – Bucuresti)

“Aceasta tabara mi s-a parut foarte frumoasa deoarece copiii au fost civilizati, antrenamentele de tenis au fost foarte distractive iar bazinul olimpic adanc. Peisajul a fost minunat, complexul la fel cursurile de caiac impresionante, animalele fascinante. Copiii din tabara mi-au facut multa bucurie. Promit ca am sa mai vin in aceasta tabara si anul viitor. Ramas bun!”
(Moise Ana, 11 ani – Bucuresti)


“Mi-a placut sa particip la Tabara de Tenis! Am invatat sa joc tenis, m-am distrat si am invatat sa inot! O sa le spun tuturor prietenilor mei sa vina in aceasta tabara, iar eu o sa vin si anul viitor!”
(Ursea Daria Ana, 8 ani – Bucuresti)

“A fost super tabara! Mi-a placut tot ce am facut in aceasta saptamana!”
(Antonia Barna, 10 ani – Iasi)

“Tabara asta mi-a placut pentru ca a fost foarte interesanta si mi-a placut pentru ca ne-am jucat mult”
( Cucuta Petru, 11 ani – Brasov)

“Draga tabara, mie mi-a placut aici deoarece am cunoscut pe multi dintre  semenii mei din toata tara si pentru ca m-am distrat mult. As vrea sa mai vin si anul viitor”
(Teodorescu Stefan, 11 ani – Galati)

“Aceasta tabara a fost pentru mine o adevarata aventura. Mi-a placut foarte mult pentru ca am incercat lucruri noi si mi-am facut noi prieteni”
( Chelemen Andra, 12 ani – Brasov)

“Ma bucur foarte mult ca am participat in una dintre cele mai frumoase tabere din Romania. Va multumesc mult pentru atentia acordata. A fost minunat!”
(Oprea Paul, 10 ani – Galati)

“A fost foarte frumos in aceasta tabara si trebuie sa ramana la fel!”
(Ciobotaru Alexandru Ciprian, 15 ani – Bucuresti)

“Mi-a placut totul”
(Maia Pricopie, 8 ani – Bucuresti)

“Aici in tabara am invatat ca distractia nu are limite, ca nu trebuie sa trag concluzii pripite, iar ¾ din ultima seara au fost farse si distractie pura”
(Kiki Cristiana Constantinescu, 11 ani – Bucuresti)

“Cel mai mult in tabara mi-au placut plimbarile cu bicicleta si focul de tabara”
(Vartic Miruna Andreea, 8ani – Suceava)

“Cel mai mult mi-au placut tenisul, inotul si focul de tabara”
(Irina Chicus, 7 ani – Bucuresti)

“Aceasta tabara a fost pentru mine foarte distractiva si amuzanta. Mi-au placut foarte mult inotul, tenisul si focul de tabara”
(Cornea Ioana, 11 ani – Galati)

“ A fost foarte amuzant si distractiv. Mi-au placut foarte mult inotul si focul de tabara!“
(Andreea Moldoveanu, 13 ani – Otopeni)

“A fost foarte frumos la tennis, mi-au placut instructorii de aici. Apa din bazin mi s-a parut cam rece (27 de grade Celsius), dar focul de tabara a fost foarte mare… Mi-a placut in tabara foarte mult! “
(Sabau Arthur Theofil, 13 ani – Targoviste)

“Atmosfera din tabara a fost placuta si calda iar activitatile mi s-au parut foarte interesante. Despartirea de prietenii mei din tabara a fost dureroasa…”
(Grecu Tiberiu, 15 ani – Bucuresti)

“Plimbarea cu bicicleta prin padure a fost pe placul meu. Orele de inot au fost solicitante, dar au dat rezultate. M-am distrat foarte tare la tenis… Privelistea placuta de la focul de tabara mi-a intiparit in minte amintiri de neuitat. Lumea sociabila din tabara m-a facut sa decid sa mai vin in tabara aceasta si vara viitoare, pregatita fiind sa acumulez noi amintiri calde in suflet.”
(Ilie Andreea Ioana, 14 ani – Bucuresti)

“Mi-a placut in tabara pentru ca am inotat, ne-am dat cu caiacul si am jucat tennis!”
(Chicus Laura Maria, 8 ani – Bucuresti)

“Tabara aceasta este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla, deoarece iti poti face multi prieteni cu care te poti distra pe cinste! Mi-a placut foarte mult si a fost o tabara reusita.”
(Antoni Daria Andreea, 9 ani – Bucuresti)

“Tabara aceasta mi-a placut foarte mult! Am jucat multe jocuri care mi-au placut. M-am distrat pe cinste!”
(Zamfir Anda, 9 ani – Bucuresti)

“Tabara de Tenis este plina de jocuri, veselie si multa distractie. Aici mi-am facut multi prieteni si am invatat jocuri noi si amuzante. Am avut doua antrenamente de tennis pe zi si un antrenament de inot. Cel mai mult mi-a placut la antrenamentul de inot. Am avut karaoke, concurs de talente, foc de tabara si multe activitati! Tabara de Tenis este Grozava!”
(Cioboata Andreea, 12 ani – Stefanesti)

“In aceasta tabara m-am simtit minunat, m-am distrat si mi-am facut prieteni noi. Unul foarte special a fost Maximilian. Profesoarele au fost extraordinare! A fost tare cool!“
(Arseni Ilinca Ruxandra, 10 ani – Bucuresti)

“Mi-a facut placere sa particip la Tabara de Tenis, deoarece am trait experiente inedite si am avut sansa sa-mi fac prieteni noi. Cu toate acestea, consider ca ne-au fost impuse cam multe reguli”
(Tataru Anisia, 14 ani – Craiova)

“Ma bucur ca am participat la Tabara de Tenis, a fost frumos si am invatat lucruri noi. Mi-a placut si sper sa revin”
(Andreescu David, 9 ani – Craiova)

“Prea multa fericire in aceasta tabara”
(Tudorie Anton Sebastian, 16 ani – Bucuresti)

“A fost frumos in tabara pentru ca am facut ce-mi place mult, adica sport. Anul viitor vreau sa revin ca sa terminam meciul cu Vlad”
(Muresan Paul Mihai, 12 ani – Cluj)

“Consider ca Tabara de Tenis a fost impresionanta. In fiecare zi mergeam la bazinul olimpic si jucam tennis, ne distram si multe altele…”
(Tudor Sima Alexandru,15 ani – Bucuresti)

“La inceput am crezut ca va fi plictisitor in tabara, dar in final mi-a placut mult…”
(Draghici Florian,11 ani – Craiova)

“Instructorii au fost super!”
(Orad Cserni, 10 ani Bucuresti)

“Cea mai buna tabara”
(Noam Cserni, 10 ani Bucuresti)

“Tabara de Tenis este cea mai frumoasa tabara la care am participat. Aici am invatat sa joc tennis, desi am mai incercat si inainte, mi-am facut noi prieteni, inot mai bine, mananc mai multe fructe. Aici mi s-au intamplat numai lucruri bune. Totul a fost perfect! Cu siguranta voi mai reveni.“
( Edina)

“Imi pare rau ca saptamana aceasta s-a terminat atat de repede. A fost grozav! “
(Badoiu Ilinca, 11 ani – Bucuresti)

“Mi-a placut in tabara pentru ca am invatat sa joc tennis si pentru ca m-am distrat foarte mult.”
(Mircea Alexandru, 12 ani – Bucuresti)

“A fost foarte frumos! Am invatat sa joc tennis, am invatat sa trag cu arcul, m-am antrenat la tennis si la inot. Mi-am facut multi prieteni. M-am distrat in fiecare zi!“
(Adrian)

“Tabara de Tenis este o tabara super! Pe langa antrenamentele de tenis, am tras cu arcul, ne-am batut cu pistoale cu apa, am inotat, ne-am jucat si ne-am plimbat! Tabara ete un complex in care ne imprietenim cu copii din locuri diferite. Dar cel mai important este ca jocurile ne invata ce inseamna prietenie, incredere si munca in echipa.”
(Darius)

“Tabara de Tenis este cea mai distractiva si interesanta tabara in care am fost. Activitatea mea preferat a fost trasul cu arcul si sunt foarte fericit ca am invatat sa inot. Evelyn este o persoana super, cu care m-am distrat vorbind in engleza. A fost o tabara foarte frumoasa deoarece ne-am distrat, am facut mult sport si am inavtat lucruri noi. “
(Andrei Lupescu, 14 ani – Bucuresti)

“A fost o tabara super deoarece mi-am facut noi prieteni. O tabara in care nu ne-am simtit incatusati si ne-am distrat. Activitatile au fost superdistractive si  au facut ca aceasta saptamana sa nu fie deloc obositoare.”
(Marco)

“Tabara aceasta a fost nemaipomenita. Am invatat sa joc tennis, sa inot ca si o olimpica si am invatat sa trag cu arcul. Mi-au placut foarte mult jocurile si mi-am facut noi prieteni. Mi-au placut instructorii nostri: Marian, Mihaela, Vlad si Evelyn de la care am invatat tennis, sa inot si sa fiu prietenoasa. “
(Alexandra Hlihor, 11 ani – Tg. Ocna)

“Aceasta tabara a fost cea mai tare dintre toate in care am fost pana acum. Am invatat lucruri noi si m-am distrat foarte mult. Am invatat sa joc tenis si o multime de cuvinte noi in limba engleza.”
(Melissa)

“Tabara de Tenis  este una dintre cele mai frumoase tabere. Pentru mine este a treia oara cand particip la aceasta tabara si aici gasesc aceeasi veselie si distractie. Revin in aceasta tabara pentru ca aici gasesc mereu instructori si copii cu care poti sa te distrezi pe cinste.”
(Vlad Vlasceanu, 12 ani – Bucuresti)

“M-am distrat foarte bine in Tabara de Tenis. Am participat la jocuri de tennis, de baschet, am inotat. Mi-au placut jocurile care iti puneau imaginatia la treaba. M-am simtit bine cu noii mei prieteni. Sper sa revin in tabara pentru noi aventuri”
(Raul, 11 ani – Vaslui)

“A fost o distractie neasteptata. Am jucat diferite jocuri amuzante sin u ne-a lipsit nimic. Impreuna cu Marisa si Mihaela ne-am distrat cu diferite jocuri in engleza. Am invatat sa jucam mai bine tennis si baschet sis a inotam mai bine.”
(Razvan Ramfu, 12 ani – Tecuci)

“Mie mi-au placut tenisul, inotul, focul de tabara, camera, Vlad, colegele”
(Sarah Kocsis 9 ani – Satu Mare)

Parintii spun:

“Sunt foarte fericita ca am ales sa imi trimit copilul intr-un mediu sanatos, plin de educatie si distractie. Este prima iesire a fiului meu si este f.f.f multumit: a invatat sa inoate, sa mearga cu caiacul, sa deprinda regulile jocului de tenis, a vizitat Manastirea Snagov, a mers cu bicicleta pe teren accidentat…a facut foc de tabara… si toate astea intr-o saptamana…FANTASTIC!!! Va multumim!”
(Iulia Dumitru – mama lui Andrei)

“Multumim pentru o saptamana plina de distractie si cultura, dar si sport si lectii de viata. Copiii s-au simtit minunat si au fost tratati cu mare atentie, caldura si seriozitate. Comunicarea cu parintii a fost deschisa si asta este foarte important pentru linistea parintilor. Va multumim.
(Oana Cserni – mama lui Orad si Noam)

“Consideram ca tabara aceasta a raspuns asteptarilor noastre. Copiii au fost in siguranta si au incercat lucruri noi si placute. Am apreciat de asemenea atentia acordata copiilor.”
( Cristiana Boca – mama lui Mihai)

“O tabara de sport excelenta pentru dezvoltarea fizica si mentala a copilului. Desi am pasit in tabara cu o teama de necunoscut, la plecare totul ne parea cunoscut de o vesnicie. Astfel de tabere mi-ar placea sa le regasesc si pe site-ul scolii asfel incat copilul sa participe alaturi de colegii lui de clasa.”
(Chelemen Felicia – mama Andrei)

“Va multumim pentru efortul depus si rabdarea pe care ati avut-o cu copiii si asteptam cu drag vacanta viitoare. Ne-a placut foarte mult modul de abordare al copiilor si stilul de lucru. Apor la treaba pentru anii urmatori!”
(Cucuta Gabriela – mama lui Petru)

“Locatia aleasa este potrivita pentru a imbina utilul cu placutul. Vlad ar fi dorit mai multe ore de inot. Pentru ca a ramas impresionat de aceasta noua experienta, Vlad doreste sa se intoarca in tabara din nou la anul.”
(Felicia Fugaru – mama lui Vlad)

“Foarte bine. Ne-am simtit excelent! Antrenamentele – foarte bine organizate. Felicitari!!! Revenim cu mare drag!”
(Ligia Neacsu – mama Catalinei)

“Atat noi cat si copiii suntem foarte incantati in primul rand de activitatile sportive, mancarea sanatoasa, activitatile distractive. Va multumim si ne-am bucura de o colaborare viitoare”
(Chiran Andreea – Mama Amaliei)

“O idée deosebita, un loc ideal. O experienta instructiva si distractiva pentru copiii nostri. Sigur vor reveni in aceasta tabara” (Silviu Dorobantu – tatal lui Codrin si Mircea)

“Tabara a stimulat activitatea sportiva in aer liber si un regim de viata sanatos: fara TV, multa miscare, mancare buna, companie placuta, s-au legat prietenii, instructori placuti si prietenosi”
(Victor Demetrescu – tatal lui Victor)

“Consider oportuna si binevenita o asemenea initiativa. De cand am luat cunostinta despre ea, am considerat necesar ca si copilul nostru sa aiba o asemenea experienta. Rezultatele se vad si se simt, fara a avea o discutie prea amanuntita cu beneficiara taberei.Sportul, prietenia si distractia sunt elementele pe care copiii trebuie sa le traiasca ei fiind viitorii adulti. Va multumim pentru grija acordata copiilor si speram sa revenim la anul si probabil si in weekend-uri. “
(Coman Gheorghita – mama Marei)

“EX-TRA-OR-DI-NAR!!! Multumim pentru tot! Sunteti deosebiti! Unici!!! O tabara unica! Va multumim pentru tot!
(Gabriel si Alina Mocanu – parintii Andreei)

“Sunt convinsa ca vom reveni cu toata increderea si cu tot dragul. Va multumim pentru siguranta si calitatea timpului petrecut de copilul nostru la Dvs.“
(Mihaela Caian – mama lui Alexandru)

“Va felicitam pentru intreaga activitate. Iubim sportul si il consideram important in dezvoltarea copiilor, acesta fiind motivul pentru care v-am ales. Dat fiind faptul ca v-am ales pentru inca o saptamana de vacanta cred ca spune aprecierea de care va bucurati din partea noastra”
(Claudia Ion – mama lui Radu si Anei Maria)

“A fost bine. Si cum tot ce este bun trece repede ar fi de luat in calcul si tabere de 10 zile. In rest felicitari.“
(Radu Bud – tatal Gloriei)

“Tabara a fost un succes pentru Mara si, in mod sigur, va mai participa si la urmatoarele. Nu am sugestii. Sunt bucuroasa ca este o tabara ordonata, bazata pe miscare si hrana sanatoasa, atat de rare in zilele noastre. Va multumesc pentru tot sprijinul”
(Georgiana Raducanu – mama Marei)
"Sunt impresionata si incantata de aceasta tabara si vom participa cu siguranta si anul viitor.

Latura educativa a fost exploatata si dezvoltata permanent. Antrenamente de tenis profesionale, locatia taberei excelenta, atentie deosebita aratata copiilor.
Va multumesc!

"
Carmen Turtoi , Mama lui Andrei

"Ati aratat o buna cunoastere a comportamentului copiilor si ati reusit o implicare constructiva a acestora in toate activitatile Taberei de Tenis. Vom participa si la editiile urmatoare

"
Claudiu Calinescu , Tatal lui David

"Suntem convinsi ca cele invatate in Tabara de Tenis se vor reflecta in comportamentul lor in continuare.
Va multumim ca ne-ati inlocuit pe perioada taberei si pentru timpul si atentia aratata copiilor.

Sabina si Emilian Prescornita

"
Emilian Prescornita , Tatal Sabinei si ai lui Eduard

"V-am urmarit activitatea cu sufletul la gura si pot spune ca afost o experienta unica.
Apreciez buna organizare si vom fi alaturi de dumneavoastra si in continuare.

Daniela Vlasceanu

"
Daniela Vlasceanu , Mama lui Vlad

"Instructori foarte prietenosi.
Tenisul foarte frumos.
Pentru urmatoarele editii speram sa fie mai multe fetite in Tabara de Tenis.

"
Daniela Voica , mama Cristinei Voica

"Atat pentru Andrei cat si pentru noi Tabara de Tenis a fost o experienta de neuitat.
Sincer, am fost neincrezator la inceput, dar ati reusit sa ma ajutati sa capat incredere atat in Andrei cat si in dumneavoastra ca organizatori.
Ma bucur ca v-am cunoscut

"
Sorin Stoia , Tatal lui Andrei

"Organizatori de foarte buna calitate cu o implicare deosebita. Mii de multumiri ca ati avut grija de copiii nostri

"
Claudia si Dan Nastase , Parintii lui Dani

"Suntem multumiti de felul in care copiii au fost pregatiti si supravegheati in Tabara de Tenis.
Mentinerea acestor standarde inalte vor atrage cu siguranta pe viitor multi copii.

"
Silviu Rotaru , Tatal lui Vlad

"Ne bucuram ca baiatul nostru a avut ocazia sa petreaca o saptamana in Tabara de Tenis.
Va multumim si vom reveni la anul iar mai mult, o sa va recomandam la toti cunoscutii nostri.

"
Cristian Cruceru , Tatal lui Armand

"Theodor si Emil au participat la Tabara de Tenis cu multa placere interes si foarte buna dispozitie.
Noi parintii suntem foarte multumiti si va uram succes in continuare.

"
Camelia si Valeriu Todirascu , Parintii lui Emil si Theodor

www.tabaradetenis.ro
 

Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara de vara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala.

Charles Elliot , fostul presedinte al Universitatii Harvard


Tabara de Tenis

Puteti sa ne contactati la:

Telefon: 0746 25 25 05
0746 25 25 10
Mail: da@tabaradetenis.ro

Tabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis
Programare site Web Activ | Intranet

Parteneri: catering bucuresti

Asigurat rca ieftin