Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara de Tenis
Tabara copii 2018 |  O zi in tabara  |  Inscrieri tabara  |  Testimoniale |  Va place ideea? |  Contact
FAQ


Tabara de Tenis Aboneaza-te la noutatile
Tabara de tenisTabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis


Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Mai mult decat o simpla tabara!

Pentru al cicilea an consecutiv, in perioada 2-4 iunie 2016, vom sarbatorii copiii si copilaria intr-un eveniment de masa realizat in parteneriat cu RomExpo. Pentru invitatie apelati da@tabaraSport.ro sau 0746.25.25.05 Va asteptam.

---

Turneu de tenis - copii 10,12,14,16 ani, organizat sub egida Federatiei Romane de Tenis in parteneriat cu Tenis Con. Multumim pentru sustinere HEAD, TEMAD, BRD si Skill Team Consulting.

Turneu de tenis sponsorizat de TEMAD, BRD, HEAD, Skill TEAM Consulting

---

Asa ne-am bucurat in anii trecuti, am sarbatorit copiii si copilaria in evenimentul anual de promovare a sportului si VESELIEI in randul copiilor la Romexpo Bucuresti. Au fost experiente memorabile.

Tabere 2013

Veselie 2013tabere vara

Tabara Vesela

La locatia evenimentului in parteneriat cu Decathlon, am amplasat echipamente sportive diverse si ne-am bucurat cu jocuri de tenis, baschet, ciclism si altele.

 

Tabara 2013 tenis inot

Ne-au vizitat redactorii Observator Antena 1 Tabara tenis si aventura montana Paraul Rece, Predeal

Tabara de tenis Izvorani

tabara tenis, inot si caiac

Ne-au vizitat Stirle PROTV

TAbara de tenis, inot la PROTV

Ne-au vizitat si Digi24

Tabara de tenis la Digi24

Weekend Sportiv in parteneriat cu Decathlon.

Tabara de tenis la Decathlon

 

 

 

Copiii din Tabara de Tenis la Cupa Davis

Pentru a le arata participantilor la TABARA DE TENIS modele reale de urmat (altele decat cele ce apar la emisiunile de monden), le-am facilitat accesul la Cupa Davis din 17-19 septembrie 2010.

La aceasta actiune am primit sprijinul Federatiei Romane de Tenis, iar copiii imbracati in tricouri galbene au sustinut Echipa de Cupa Davis a Romaniei.

Am fost veseli dar nu galagiosi, am aplaudat si am luat autografe de la CAMPIONI pentru VIITORI CAMPIONI.

 

 

Antrenament cu Victor Hanescu Sa inveti acum tenis si sa ai sansa de a face schimb de mingi cu cel mai bine clasat jucator roman in prezent, este o emotie pe care copii din Tabara de Tenis au trait-o cu multa bucurie. Victor a fost rabdator, i-a incurajat si a zambit prietenos.

 

Copiii din Tabara de tenis fac curatenie in Romania. Cu toate ca noi nu aruncam gunoaie in natura am hotarat sa ne alaturam proiectului la Let's Do It Romania, am mers la Mocesti -Iordachianu in Judetul Prahova, si impreuna cu prietenii am adunat din lunca Cricovului 140 de saci de gunoaie.

Livada in care merele au gust de mere. Am cules fructe direct din pom, ne-am jucat istet si am incercat sa vedem ce au fructele astea de sunt asa bune pentru sanatate.

Tabara de Tenis a intrat in lumea Olimpismului Romanesc. Am vizitat salile si terenurile de sport, am putut sa urmarim la treaba Loturile Nationale de Scrima ale Romaniei, Germaniei si Ucranei si ne-am intalnit cu lotul National de Gimnastica al Romaniei.

Tabara de Tenis intra pe taramul filmului Platourile de filmare Castel Film vor fi gazdele copiilor din Tabara de Tenis in ziua de 2 noiembrie 2010Vom vizita decorurile unde au fost filmate peliculele Cold Mountain si Barbarossa, ne vor fi prezentate obiecte de recuzita si echipamente ce se folosesc la turnarea unui film si ii vom vedea la antrenamente pe cascadorii care se pregatesc pentru urmatorul proiect cu Nicholas Cage.  

 

 

 

Inscrieri Tabara
 

Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara de vara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala.

Charles Elliot , fostul presedinte al Universitatii Harvard


Tabara de Tenis

Puteti sa ne contactati la:

Telefon: 0746 25 25 05
0746 25 25 10
Mail: da@tabaradetenis.ro

Tabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis
Programare site Web Activ | Optimizare SEO


Asigurat rca ieftin