Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara de Tenis
Tabara copii 2018 |  O zi in tabara  |  Inscrieri tabara  |  Testimoniale |  Va place ideea? |  Contact
FAQ


Tabara de Tenis Aboneaza-te la noutatile
Tabara de tenisTabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis


Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tennis Weekend Camp - Tenis si Inot la sfarsit de saptamana

Tennis Weekend Camp - programe de sfarsit de saptamana dedicate sportului si veseliei.

Mini tabere de sambata si duminica - doua zile pline, speciale pentru activitati in aer liber si jocuri istete, pentru sanatatea, educatia si bucuria copiilor. Functie de sezon, exploram padurea cu bicicletele, jucam tenis, baschet si volei pana seara tarziu, inotam, brazdam lacul in caiace, schiem, admiram natura, facem felinare din bostani, facem oameni si igloo-uri de zapada.

Informatii suplimentare si inscrieri la Tennis Weekend Camp AICI.

Programul de mini tabere Tennis Weekend Camp 2012- 2013 cuprinde toate weekend-urile din timpul anului excluzand perioadele de sarbatori in familie (Craciun, Paste) si perioadele de tabere din timpul vacantelor.

Copiii sunt organizati in grupe si, functie de obiectivele parintilor, in cadrul mini taberelor pot parcurge diverse cursuri de dezvoltare personala din programul DEVELL.

  • Puterea Timpului - curs ce are ca obiectiv dezvoltarea abilitatilor de gestionare eficienta a timpului. Parcurgand acest curs, copiii vor constientiza valoarea timpului, iar ca viitori adulti vor sti ce sa faca pentru a avea timp.
  • Stiu ce vreau - curs ce are ca obiectiv dezvoltarea abilitatilor de stabilire si gestionare a obiectivelor personale. Parcurgand acest curs, copiii vor constientiza ce isi doresc si vor face planuri pentru indeplinirea acestor dorinte. Vor constientiza ce rol mic au televizorul si jocurile din calculator in visele lor.
  • Am motive sa fiu apreciat - curs ce are ca obiectiv dezvoltarea abilitatilor de prezentare. Parcurgand acest curs, copiii vor intelege cum sa-si determine prietenii sa-i urmeze atunci cand isi prezinta o idee, dar si cum pot lua o nota mai mare atunci cand le sunt verificate temele.

Programele de training propuse mai sus fac parte din programul DEVELL - program de dezvoltare personala dedicat copiilor si adolescentilor.

Informatii suplimentare si inscrieri la Tennis Weekend Camp AICI.

Inscrieri Tabara
 

Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara de vara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala.

Charles Elliot , fostul presedinte al Universitatii Harvard


Tabara de Tenis

Puteti sa ne contactati la:

Telefon: 0746 25 25 05
0746 25 25 10
Mail: da@tabaradetenis.ro

Tabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis
Programare site Web Activ | Intranet

Parteneri: catering bucuresti

Asigurat rca ieftin