Proiect sustinut de Skill Team Consulting
VREAU!

Tabara de Sport
Tabara de Tenis
Tabara copii 2018 |  O zi in tabara  |  Inscrieri tabara  |  Testimoniale |  Va place ideea? |  Contact
FAQ


Tabara de Tenis Aboneaza-te la noutatile
Tabara de tenisTabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis


Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au calificat ieri în premieră în penultimul act al unui turneu de Mare Şlem. Dublul româno-suedez a trecut în "sferturile" de la Wimbledon de perechea spaniolă Granollers/Robredo cu 7-6 (5), 6-2, 2-6, 6-4.

Tecău şi Lindstedt s-au calificat în penultimul act de la Wimbledon » Iarbă de semifinale


Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au calificat ieri în premieră în penultimul act al unui turneu de Mare Şlem. Dublul româno-suedez a trecut în "sferturile" de la Wimbledon de perechea spaniolă Granollers/Robredo cu 7-6 (5), 6-2, 2-6, 6-4.

Un cocktail, nu unul exotic, ci unul ponderat format din temperamentalul Tecău şi din luptătorul Lindstedt. Asta au avut ieri în faţa spaniolii Tommy Robredo şi Marcel Granollers. Cu o victorie senzaţională în spate, revenirea de la 0-2 în faţa favoriţilor patru Mirnîi/Bhupathi, Tecău şi Lindstedt nu au lăsat loc de interpretări şi au realizat cea mai bună performanţă a carierei.

Românul a început să joace în luna martie cu suedezul în vîrstă de 34 de ani. Rezultatele aveau să vină aproape imediat, ei impunîndu-se la Casablanca în luna aprilie. Din păcate, aranjamente anterioare i-au împiedicat pe cei doi să bifeze sezonul de zgură împreună, consecinţa find o eliminare timpurie, încă din primul tur, la Roland Garros. În sezonul verde, s-au reîntîlnit şi au cîştigat în Olanda . Dar la Wimbledon n-au mai piedut atît de devreme, ci au ajuns pînă în semifinale. Pe o suprafaţă care le convine de minune, cei doi servind foarte bine. În partida cu spaniolii şi-au pierdut doar o singură dată avantajul serviciului.

Pe urmele lui Pavel
Pentru Horia, turneul de la Wimbledon e unul special. La juniori, alături de Florin Mergea, s-a impus de două ori, iar la simplu a ajuns pînă în semifinale în 2003.

Ultima oară cînd un român ajungea pînă în semifinalele unui turneu de Grand Slam la dublu era în 2006, la Roland Garros, unde cuplul Pavel/Waske atingea respectiva performanţă. Pînă la Wimbledon 2010, cea mai bună performanţă a luiTecău (25 de ani) fusese atingerea turului al treilea în concursurile majore.

Următorii adversari al perechii româno-suedeze vor fi argentinienii Juan Ignacio Chela şi Eduardo Schwank. Ca şi spaniolii din "sferturi", nu este vorba despre un dublu rodat în turnee, ci de întîlnirea a doi jucători de simplu pe tabloul de dublu. În plus, în partea superioară de tablou, favoriţii unu ai turneului au părăsit demult competiţia, cel mai bine cotaţi fiind Lindstedt şi Tecău, capi de serie 16.

GSP.ro
30.06.2010

 

Am convingerea ca perioada petrecuta intr-o tabara de vara bine organizata poate fi mai valoroasa din punct de vedere educational decat un an intreg de scoala formala.

Charles Elliot , fostul presedinte al Universitatii Harvard


Tabara de Tenis

Puteti sa ne contactati la:

Telefon: 0746 25 25 05
0746 25 25 10
Mail: da@tabaradetenis.ro

Tabara de Tenis
   
Tabara de Tenis Tabara de Tenis

Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis Tabara de Tenis
Programare site Web Activ | Intranet

Parteneri: catering bucuresti

Asigurat rca ieftin